Welkom bij Decoratie Paleis

Bestellingen en Retouren

Ruilen en/of retourneren Decoratiepaleis online shop

Bij Decoratiepaleis kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Dit geldt voor alle artikelen; wij maken geen onderscheid in sale, outlet of niet afgeprijsde artikelen.  

Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, inclusief compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde kassabon. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder),  voorzien van originele etiketten en labels. 
Zorg voor een stevige verpakking om de originele schoenendoos heen, zodat niets kan beschadigen gedurende het retour transport.       
Plak op de retourzending de bijgeleverde adressticker. (Deze sticker vind je onderaan de bijgeleverde pakbon.) 
Geef hierna je pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-servicepunt. 
 

Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening. 

Wij raden je dan ook aan je pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren. 
Wij brengen geen portokosten in rekening om je order opnieuw op te sturen wanneer je een artikel wenst te ruilen. 

Retourbetalingen

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen, wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening.
 

Garantie en service

 
Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.  Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, zullen vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is krijg je een vervangend exemplaar toegestuurd.  Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: scheurtjes en slijtage en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn.